echt Andalusie

vakantie naar Andalusie

 Echt Andalusie

Beleef zelf het echte Andalusie

Waar ?

Echt Andalusie beleeft u b.v. elk voorjaar in de stad Cordoba.  kom op vakantie naar Andalusie en bezoek de stad Cordoba want daar wordt elk jaar rondom de laatste 2 weken van de maand mei wordt daar de Feria gehouden. een geweldig feest, vele eet tenten waar gedanst, gegeten en gedronken wordt.

feria cordoba
de entree van het feest,

wanneer ?

De donderdag, de laatste donderdag van de maand mei is de belangrijkste dag. die dag is het ook officieel een vrije dag voor iedereen die in Cordoba woont.

wat is het mooiste op het feest ?

Wat voor ons als toeristen het mooiste is zijn toch weer elk jaar de vele paarden met of zonder koetsen, allerlei soorten paarden. opgedorst, gewassen en ze glimmen aan alle kanten.

vakantie naar Andalusie
echt Andalusie
echter kan toch niet ?

De ruiters aangekleed in traditionele kledij. prachtig.  met trots en grote stijl lopen de paarden bijna continu voorbij, de ene nog mooier als de ander.

Niet voor niets noemen wij dit dan ook het echte Andalusië want echter dan dit kunt u in Andalusie niet verwachten.

Mocht u dit feest zelf mee willen maken tijdens en vakantie naar Andalusie?, dan moet u weten dat de dag dat u het meest de vele koetsen en paarden kunt zien, dat dat altijd de laatste donderdag in de maand mei is.

welke tijdstip ?

De vele paarden en koetsen lopen vanaf s morgens 12:00 uur tot  s avonds 20:00 uur op het feest terrein. na 20:00 uur  mogen de paarden daar niet meer lopen maar wordt het grote feest hoofdzakelijk voortgezet op het kermisterrein en in de vele feest tenten.

echt andalusie, feria cordoba
honderden karren met paarden

hoe kom ik er ?

beleef zelf echt Andalusie en huur bij ons een vakantiehuis in Andalusie tijdens de laatste week of 2 weken in de maand mei en wij vertellen u graag hoe u er kunt komen en waar u uw auto kunt parkeren in de stad Cordoba om dit feest in Andalusië te bezoeken.

echt Andalusie 

Dat is ook de mezquita en de oude joodse  wijk in de stad Cordoba.

lees ook ook ons artikel dat we daarover schreven incl een beschrijving hoe u er kunt komen.

informatie over Cordoba
informatie over Cordoba

huisje huren ?

Bekijk ons aanbod  via de foto hieronder

echt andalusie

 

STEL HIER UW VRAAG. IK BEANTWOORD DEZE MET PLEZIER.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *