nazomeren

vakantie, nazomeren

Nazomeren in Andalusie

nazomeren in Spanje, in Andalusie.

 

Wat betekent nazomeren ?

We hebben geprobeerd op te zoeken wat nu eigenlijk het woord nazomeren betekent.

nazomeren
mijn idee van nazomeren

Wist u dat er geen betekenis van nazomeren staat beschreven in de dikke van dale.

Dat is toch raar?. er wordt zoveel geschreven over nazomeren. allerlei festivals die reclame maken over in het najaar nog even de zon achterna te reizen, aanbiedingen van allerlei reisbureaus die speciale prijzen geven om een reis te verkopen naar een warm land om te nazomeren. en toch blijkt dat we eigenlijk zelf maar de betekenis van het woord nazomeren moeten invullen.

 vakantie, nazomeren
mijn idee van nazomeren

Goed mijn idee van nazomeren is dat we na de zomer( dus ergens in september of oktober) de zon nog even voor een paar dagen, een week of enkele weken willen opzoeken voordat de natte, grijze en stormachtige herfstdagen zich weer vastbijten in ons weerpatroon in Nederland of België. En dat een dag  met prachtig zonnig weer en temperaturen van ergens rond de 25 graden pas weer haalbaar zijn in een nieuw jaar ergens achter in de maand april met veel geluk.

heerlijk genieten van de zon
zuid europa zon in september

Waar moeten dan zijn om die temperaturen van rond 25 graden te halen met vele zonnige zomerse dagen?.

Als het kan dan natuurlijk gewoon in uw eigen vertrouwde omgeving, lekker thuis. maar !

Natuurlijk ligt het meest voor de hand: zuid Europa.

Voor de hand ligt dan een reis te boeken naar b.v Spanje, des te zuidelijker in Spanje, des te hoger de kansen op zon en hoge temperaturen. Dus Andalusie !.

Bent u met pensioen kan het vaak goedkoop door met eigen vervoer, met uw eigen auto nog even komen genieten van de zon in in Andalusië. 2 tot 4 dagen reizen een vakantiehuis reserveren met een zwembad erbij voor enkele weken en daarna weer op het gemak terug.

vijftig plussers, jonge stellen met of zonder kinderen die nog moeten werken hebben vaak maar een beperkte periode vakantie en zullen in de meeste gevallen voor de optie moeten gaan om een vlucht te boeken.

Een vlucht naar Malaga of Sevilla en dan de vakantie verder voortzetten door middel van een huurauto.

Heeft u nog iets toe te voegen aan mijn mening van nazomeren ? laat dan gerust uw reactie achter via onderstaand contactformulier.

 

m.v.gr. vanuit Andalusie,

Herman

STEL HIER UW VRAAG. IK BEANTWOORD DEZE MET PLEZIER.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *