paasoptochten

paasvakantie naar Andalusie

paasoptochten in Andalusie

vakantie Andalusie pasen

met paasvakantie naar Andalusie.

Paasoptochten !, u bent van plan om op vakantie te gaan naar Spanje tijdens de paasvakantie ?

En u vindt de paasoptochten, oftewel processies interessant ?

Dan moet  u naar Andalusie op vakantie komen.

Andalusië is de ideale plek om paas optochten te zien.

paasoptocht in Andalusie

Het maakt niet uit waar u verblijft tijdens uw vakantie, een hotel, camping, Appartement of u huurt bij ons een vakantiewoning. in en rondom alle steden zijn er dagelijks processies.

Optochten kunt u dus overal tegenkomen. Velen denken dat Sevilla de stad is waar alles gebeurt. dat is echter een fabel voor toeristen. in echt alle steden, groot of klein zijn alle dagen optochten.

paasvakantie naar Andalusie
in het spaans heet paasvakantie SEMANA SANTA

Mocht u tijdens pasen, paasvakantie naar Andalusie komen. Dan raden wij u aan om juist niet naar de grote steden zoals Malaga, Sevilla, Cordoba, Granada te gaan.

De paasvakantie, semana santa in het Spaans genoemd is na de zomervakantie de grote vakantie voor de Spanjaarden en deze reizen massaal af naar Andalusie.

Dat betekent dan ook dat alle hotels, appartementen en vakantiehuizen die worden aangeboden door Spaanse huiseigenaars dan ook bijna volgeboekt zullen zitten en dat de prijzen erg hoog liggen.

Komt u dus uit Nederland of België en wilt u op vakantie naar Andalusie tijdens de paasvakantie, reserveer dan het beste een vakantiehuis buiten de steden in Andalusie. Dit dan het beste bij een Belgische of  Nederlandse  huiseigenaar. Deze zijn veel goedkoper dan de vakantiehuizen van Spaanse huiseigenaars.

pasen, spanje andalusie
RESERVEER HIER UW VAKANTIEHUIS

Wij bevinden ons dicht bij de stad ALCALA LA REAL. In deze stad zijn alle dagen beginnende op de zondag tot de zondag daarna zijn er processies / paasoptochten. 8 dagen achter elkaar. De donderdag en de vrijdag zijn de meest belangrijke optochten met wel 4 optochten elke dag.

Het programma begint altijd op de zondag en eindigd op maandag 8 dagen later. Het tijdstip / programma is elk jaar hetzelfde. Hier vindt u een link naar het programma van het jaar 2023. Dit programma kunt u dus voor elk jaar gebruiken PROGRAMMA / PROCESSIES ALCALA LA REAL.

Bovenaan hebben wij voor de liefhebbers van de optochten een video geplaatst van 1 van de vele processies die u in de stad Alcala la Real kunt beleven.

vakantie andalusie paasvakantie, paasoptochten

Door deze video te bekijken krijgt u een goed idee wat u overal tijdens uw vakantie in Andalusie tijdens het pasen kunt beleven.

Pasen, semana santa, holy week of hoe u het ook wilt noemen. kom naar Andalusie

veel plezier.

m.v.gr. Herman Keeler

website www.welkom-in-andalusie.com

vakantieaccommodaties hartje andalusie

STEL HIER UW VRAAG. IK BEANTWOORD DEZE MET PLEZIER.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *