casa sierra nevada

vakantiehuis sierra nevada in Bubion

casa Sierra Nevada

vakantiehuis SIERRA NEVADA .

in de bergen van Andalusie,

Vakantiehuisje aan de voeten van de Sierra Nevada. 

Met uitzicht op de zee van de Costa Tropical, en de Sierra Nevada gebergte !!

vakantiehuis in de Sierra Nevada Zuid Spanje met zwembad in 1 van Spaans mooiste witte dorpjes genaamd Bubion op 1300 meter hoogte.

Dit prachtige vakantiehuisje  bevindt zich in de Alpujarras streek, aan de voet van de Sierra Nevada. vanuit het dakterras van het vakantiehuis op 1300 meter hoogte heeft u een geweldig uitzicht tot aan de costa tropical tot over het hele dorp en op de Sierra Nevada.

Vakantiehuis SIERRA NEVADA bevindt zich aan de rand van het prachtige witte dorpje genaamd Bubion. Op maar 100 meter lopen en u bevindt zich al op de bekende wandelweg de GR7.

Vele wandelwegen naar de sneeuw en de bekende witte dorpjes zoals Trevelez, Pampaneira, Capileira, La taha. en nog veel.

voor de wandelaar en natuurliefhebber!.

Voor maximaal 5 personen. De woning beschikt over  1 slaapkamer voorzien van een twee persoonsbed, in de woonkamer nog een 1 persoonsbed  en een uit te klappen 2 persoons bank / bed.

 

Binnen 3 minuten lopen vanuit CASA SIERRA NEVADA u bent al bij restaurants, supermarkt,  terrassen en allerlei leuke souvenirs winkeltjes.

Vanuit het dorp, direct vanuit het vakantiehuis SIERRA NEVADA kunt u meteen aan de wandel. Op 100 meter afstand van het huis verlaat u het dorp al en kunt meteen hoog de bergen van de Sierra Nevada intrekken.

Net de woning verlaten komt u langs een paarden ranch, direct daarna komt u door het bekende eeuwenoude tamme kastanje bomen bos van het dorp Bubion en van daaruit kunt alsmaar verder de Alpujarra / Sierra Nevada intrekken.

Voor kortere wandelingen kunt u vanuit Bubion de prachtige dorpjes Pampaneira en Capileira lopend aandoen.

straten van dorp Bubion, Andalusie

Vanuit Bubion zijn er tientallen wandelwegen. zelfs helemaal tot aan de hoogste bergtop van de Sierra nevada de Mulhacen op 3482 meter hoogte.

Maar ook de badplaatsen Salobreña, Nerja of Almuñecar kunt u prima bereiken vanuit het dorp Bubion aangezien de afstand maar ongeveer 40 km is.

algemene fotos van de Alpujarras streek AndaluseBovendien op maar 30 meter van het vakantiehuis beschikt u over een gemeenschappelijk zwembad met een groot terras met ongelooflijke mooie uitzichten over de streek.

veel plezier in dit heerlijke vakantiehuis

Het huis beschikt over een gemeenschappelijk zwembad dat zo van rond half juni tot rond 10 september is geopend.


het vakantiehuis

De vakantiewoning je geheel gebouwd in traditionele bouwstijl. Dat wil zeggen van natuursteen uit de Sierra Nevada. Platte daken uit de moorse bouwstijl en alle plafonds van dit vakantiehuis zijn van kastanjebomen balken.

Vanuit de woonkamer met een trap naar boven naar het dakterras vanwaar u spectaculaire uitzichten heeft over zowel het hele dorp, zicht naar zee en naar de besneeuwde bergtoppen van de Sierra Nevada.

Het vakantiehuis is geheel van rotsstenen gebouwd en heeft een heerlijk dakterras met geweldig mooie uitzichten.

Vanuit de woonkamer met een trap naar boven naar het dakterras vanwaar u spectaculaire uitzichten heeft over zowel het hele dorp, zicht naar zee en naar de besneeuwde bergtoppen van de Sierra Nevada.

Typisch voor deze witte dorpjes zijn de PLATTE DAKEN MET VELE SCHOORSTENEN.

De woning bied slaapplaats voor maximaal 5 personen.

Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een 1 persoonsbed in de woonkamer, en een bankstel dat men geheel open kan slaan en daarvan een tweepersoonsbed van kan maken.

Het plafond / dak van het huis is geheel in de traditionele bouwstijl. echt authentiek ! en dat in alle kamers, zelfs badkamer en slaapkamer.

zwemmen

Om te zwemmen zijn er eigenlijk 3 mogelijkheden.

1 – het gemeenschappelijke zwembad dat ( afhankelijk van het klimaat) ergens tijdens de maand juni tot ergens in september geopend is.

2 – naar de zee op 40 km afstand, de dichts bijzijnde badplaats is Salobreña waar u o.a. heerlijk kunt snorkelen en fijne restaurants direct aan zee zult vinden. Maar ook de badplaatsen Almuñecar en Nerja zijn goed te doen.

3 – een zwemvijver in het dorpje Trevelez ( dit dorp staat bekend om de miljoenen hammen die daar gedroogd worden uit heel Spanje) hier kunt u zwemmen in een zwemvijver van het smeltwater van de Sierra Nevada.

 

Ideaal voor wandelaars, bergbeklimmers, mountainbikers en natuurliefhebbers.

personen die willen wandelen en af en toe  een dag naar zee willen, aangezien op iets meer dan een uur rijden u al bij zowel de Costa del sol of de costa tropical bent.

vakantiehuis SIERRA NEVADA voor de wandelaar en rustzoeker

vele mooie wandelroutes waar u altijd wel dieren tegenkomt, koeien, berggeiten, een kudde schapen, wilde paarden of zelf een vos zoals wij die regelmatig tegen komen tijdens onze wandeling ( zie foto).

paardrijden bij Antonio

Dit is onze vriend Antonio, hij werkt nog alle dagen tradicioneel met zijn paarden op het land.

Antonio beschikt over meerdere paarden. U kunt ook met Antonio mee paardrijden. Voor 50 euro per persoon en minimaal 2 personen neemt Antonio u graag een halve dag mee de Sierra Nevada gebergte in te paard.

alpujarra streek Andalusie

 

Hierboven 3 videos van voorbeelden van wandelingen die u kunt ondernemen vanuit deze vakantiewoning gelegen in het prachtige witte dorpje Bubion.

Hieronder 3 videos van voorbeelden van andere activiteiten die u kunt ondernemen aan de Costa Tropical en de Costa del Sol

HUURPRIJZEN VAN DIT VAKANTIEHUIS 

Waarom  zo goedkoop ?

U huurt direct bij ons, wij zijn de eigenaars. Dat betekent dat wij aan niemand commissie hoeven te betalen. Dat scheelt u 30 % in de huurprijs.

DAAROM zijn wij goedkoper !

laagseizoen   = van 29 augustes  t/m 30 mei

2 personen, per week = maar   450 euro

 elke persoon extra =  maar     70 euro p.week

——————————————————–

middenseizoen  = van  30 mei t/m 11 juli 

2 personen, per week = maar   490 euro

 elke persoon extra =  maar     70 euro p.week

———————————————————-

hoogseizoen van 11 juli t/m 29 augustes

2  personen, per week = maar  550,- euro

 elke persoon extra = maar      70 euro p.week

Eindschoonmaak  100 euro wordt verrekent op de borgsom.

Eindschoonmaak 50 euro. u spaart vandaag 50 euro.


———————————————

 

 Beschikbaarheid weten of vragen?.

  WHATSAPP naar 0034 – 690339609

of mail ons via onderstaand contact formulier en binnen enkele uurtjes heeft u  al antwoord.

( heeft u binnen enkele uren geen mail terug ontvangen?, kijk dan eens in uw mapje met ongewenste e mails, het kan voorkomen dat het daar terecht in is gekomen)

 bellen of sms 0031 – 618335954 

m.v.gr. Herman en Angela

bekijk hieronder een ander vakantiehuis van ons in de sierra nevada

  • KLIK HIERONDER VOOR VERZENDEN VAN UW BERICHT EN WACHT 4 SECONDEN A.U.B. VOOR ALLE ZEKERHEID KUNT U ONS UW BERICHT A.U.B. OOK STUREN VIA WHATSAPP. WHATSAPP NUMMER IS 0034690339609 MVGR HERMAN.

 Condities, voorwaarden en huisregels voor vakantiehuis Sierra Nevada.

-bij een reservering van meerdere weken ontvangt u elke week schone lakens en handdoeken.

-badkamer en keuken voorzien van hand en theedoeken.

-eindschoonmaak verplicht. per verblijf 30,- euro . word verrekend met de borg.

– de vakantiewoning is voorzien van  T.V .

– kosten van elektriciteit komen voor de klant 0,30 cent per kilowatt en worden verrekend op de borgsom. 

– verboden om zelf elektrische kachels of dergelijke mee te brengen.KOSTEN VAN GAS-kosten van gebruikte gas is voor de klant. Er is en gasmeter en u betaalt 3,50 euro aan verbruikte m 3 meter gas.

– U kunt wifi internet bij ons contracteren voor 15,- euro per week.

–  het is verboden te roken in de woning.

– huisdieren mogen eventueel na overleg met ons wel mee.

– het vakantiehuis beschikt over een open haard, u kunt zakken met brandhout in se supermarkten kopen.

– BEZOEK / VISITE. het kan zijn dat u tijdens uw vakantie voor 1 of meerdere dagen bezoek wilt ontvangen. bezoek / visite dient u ten alle tijden op voorhand bij ons te melden. ( aangezien wij dit ook aan de desbetreffende instanties dienen te melden) Indien visite blijft overnachten rekenen wij daar 20,- euro p.p.p overnachting  voor. het totaal aantal personen dat in een woning overnachten ( huurders + bezoek/ visite )mogen niet de capaciteit van het huisje ( 5 personen) overtreden.

– Huurprijzen en / of condities kunnen in de periode dat u de reservering heeft gedaan en uw aankomst hier ter plekke veranderen. Wij zullen altijd de prijzen en condities hanteren zoals die waren op de dag van reservering.

——————————————————————————————-

Manier van betalen

Na de huurperiode en huurprijs met ons overeen te zijn gekomen zullen wij u om uw adresgegevens en een telefoonnummer vragen.

20% van de totale huursom dient u ons binnen 3 dagen als aanbetaling over te maken.

Na ontvangst van de aanbetaling zullen wij u zowel per e mail als per post een bevestigingsbrief van uw reservering toesturen.

Per e mail sturen wij u ook belangrijke bijlagen zoals routebeschrijvingen en algemene informatie voor hier ter plekke.

De resterende 80% van de huursom + 150 euro borgsom hoeft u ons pas hier ter plekke in Spanje op de aankomstdag te betalen.

De borgsom wordt binnen 3 dagen na vertrek teruggestort op uw bankrekening.

Kosten van eventuele aangetroffen schade, wifi, stroom verbruik of c.v. zullen teruggerekend worden op de borgsom.

annulering

Mocht u meer dan 45 dagen voor aankomst annuleren dan ontvangt u 100% van de aanbetaling terug.

Mocht u tussen 45 en 30 dagen voor aankomst annuleren dan ontvangt u 75% van de aanbetaling terug.

Mocht u binnen 30 en 15 dagen voor aankomst annuleren dan ontvangt u 50% van de aanbetaling terug.

Mocht u binnen 15 dagen voor aankomst annuleren dan ontvangt u 0% van de aanbetaling terug.

Mocht u binnen 45 dagen voor aankomst  annuleren en het lukt ons om de vakantiewoning voor de gelijke huursom te verhuren, dan ontvangt u de volledige aanbetaling terug.

Bij annulering en terugbetaling van uw aanbetaling zullen wij 15;- euro administratiekosten rekenen.

Onder annuleringen vallen ernstige ziekte van 1 van de reizigers  en zullen hiervoor een medische verklaring tegemoet willen zien.

Mochten wij moeten annuleren, dan zullen we proberen om u een vergelijkbare vakantiewoning aan te bieden. kunnen wij u geen vakantiewoning aanbieden dan zullen wij u de volledige aanbetaling terugbetalen. 

aansprakelijkheid

Wij als huiseigenaars kunnen niet aansprakelijk worden gesteld door eventuele ongelukken of schade die voortkomen binnen ons grondstuk en vakantiewoningen door b.v. gebruik van zwembaden, schommel en rest van de installaties.

HIERONDER MEER VAKANTIEHUIZEN MET ZWEMBADEN

HIERONDER MEER VAKANTIEHUIZEN

vakantiehuisje -Andalusie-de-beek

vakantiehuis De Beek, PRIVE ZWEMBAD,  2 t/m 6 pers vanaf 390 euro week

vakantiewoning Salamander andalusie

vakantiewoning Salamander, PRIVE ZWEMBAD, 2 t/m 5 personen vanaf 390 euro

vakantiewoning-Andalusie-zon-en-uitzicht

vakantiewoning Zon en Uitzicht, PRIVE ZWEMBAD, 2 t/m 9 personen vanaf 390 euro

vakantieboerderij De-Molen

vakantieboerderij DE MOLEN, PRIVE ZWEMBAD, 2 t/m 8 pers vanaf 390 euro week

ritas chalet, vakantiechalet

vakantiechalet Ritas Chalet, Prive zwembad, 2 t/m 4 personen vanaf 360,- euro

Villa-Andalusie-het-erf

vakantievilla Het Erf, PRIVE ZWEMBAD, 2 t/m 8 pers vanaf 390 euro

Andalusie-vakantiehuis-de-toren

vakantiehuis De Toren, PRIVE ZWEMBAD, 2 t/m 8 personen vanaf 390 euro

vakantiehuis alpujarras

vakantiehuis ALPUJARRAS, GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD, 2 t/m 5 personen vanaf 490 euro

vakantiehuis / appartement SIERRA NEVADA, GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD, 2 t/m 4 personen vanaf 250 euro

Vragen? mail ons via onderstaande formulier

Vragen? mail ons

of bel direct naar –31618335954

m.v.gr. Herman