Gastenboek

Gastenboek, reacties

Van onze klanten

de oudjes

Herman ,wij Corry ,Cees, Jeannet willen je bedanken voor alle je goede zorgen. Je hebt zo veel werk aan ons oudjes van rond de 80 gehad gehad, zonder deze hulp hadden wij dit niet gekund. Je hebt de vliegtickets en huurauto voor ons geboekt. De huur auto stond klaar,busje stond klaar, Jij maakte je zorgen of we wel goed aankwamen.De gezondheidsverklaring. Je hebt ook nog in Spanje de afspraak voor de coronatest voor ons gemaakt en je ging weer met ons mee.ALLEMAAL tijd die je gewoon voor ons maakte.Je bent een geweldige gastheer, en door jou hebben wij een geweldige vakantie gehad in het mooie huisje ALPUJARRAS  in Bubion.

 

Voor Jullie veel liefs van ons.  28/06/2021

speurwerk

Beste Herman,

Na wat speurwerk op internet hebben wij eerder dit jaar jouw website gevonden. Wat ons opviel waren de prachtige locaties, de schappelijke prijzen en vooral ook de vele lovende reviews van de klanten. Wij hebben daarop besloten voor 8 dagen het vakantiehuis De Beek te reserveren. 

Inmiddels zijn wij weer thuis en al onze verwachtingen zijn uitgekomen. Allereerst ben je een geweldige gastheer, die ons met heerlijke druiven verraste bij de eerste kennismaking.

Het huisje De Beek biedt inderdaad de 100% beloofde privacy op een heerlijke locatie, is zeer goed onderhouden en alles was bijzonder schoon!. Onze waardering hiervoor.

We hebben je leren kennen als een bevlogen man. Samen met je vrouw heb je als uitgaanspunt, het de gasten naar de zin te maken zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Jullie mogen trots zijn op wat jullie te bieden hebben.

Door te vooraf toegestuurde ( uitgebreide en praktische) informatie en de ter plekke persoonlijke vertelde verhalen, hebben wij de mooie tochten gemaakt, zowel in de steden als in de natuur. Kortom, we hebben genoten.

Hartelijke dank voor ales en graag nog eens tot ziens!

Wil en Bep.

 

2 de keer

Voor de 2 de keer verbleven we 2 weken in een huis van Herman en Angela. Weerom 2 fantastische weken. Zalige huizen, prima hulp als er een vraagjes is temeer daar Herman makkelijk te bereiken is en niet veraf woont. En in het Nederlands. Zo bv over wandelingen, uitstapjes, eten, …Beide huizen waar we reeds verbleven zijn groot( HET ERF en DE BEEK), rustig gelegen en goed voorzien van ontspanning, ( tv) en lectuur ( Nederlandstalige boeken). En wat een zwembaden, !Mooi, Proper en via een super handige inloop te betreden. Wij dachten dat dit enkel voor de rijken onder ons was weggelegd maar neen hoor. Alles. Alles tip top in orde volgens afspraak, geen ongewenste verassingen en alles netjes. Andalusië zelf is ook echt goedkoop vergeleken bij gelijkaardige bestemmingen. Als het aan ons ligt …. Tot volgend jaar Herman.

Groeten.

Frank en Danielle

Tien dagen genieten

Tien dagen in Casa Alpujarra in Bubion is tien dagen genieten. We waren er al eerder; we voelen ons er thuis; het is er schoon en gezellig. Casa Alpujarra ligt aan de rand van Bubion, een pittoresk wit dorpje met alle basisvoorzieningen. Het uitzicht vanaf de balkons is geweldig. De lente is prachtig in de Alpujarras. We maakten lange wandelingen door de adembenemende natuur. Met dank aan Herman voor de wandeltips. Het weer werkte niet op alle dagen even goed mee, maar dat heeft de pret niet bedorven. Bubion is met de auto vanaf Malaga goed bereikbaar. Vooral het laatste stuk van de rit is fantastisch. We bedanken Herman hartelijk. We zijn onder de indruk van zijn gastvrijheid en zorgvuldigheid. Graag tot de volgende keer. Maria

Bijzondere vogels gezien.

 beste Herman en Angela

Wij hebben genoten van de afgelopen twee weken in DE BEEK.
Hebben heerlijk gewandeld en met de auto mooie tochten gemaakt. We hebben de Hop niet alleen gehoord, maar ook gezien.
Ook hebben we onderweg arenden gezien en zelfs een gier.
Dit is zeker een plek om nog een keer terug te komen. Hebben nog lang niet alle wandelingen gemaakt en met de auto is er ook nog genoeg te zien.
Groeten en bedankt voor het verblijven in DE BEEK.
Bert en Joke .   

Pareltje in Andalusie

Bubion, pareltje in de Alpujarra.

Casa ( vakantiehuis) Alpujarra, uniek plekje in Bubion.

Huisje waarin we ons vanaf het eerste moment thuis voelden.

Schitterend uitzicht; prachtig kleurenpalet: blauwe lucht, groen-gele bergen, stralende witte dorpjes.

Heerlijk zitten, lekker slapen.

We zullen er nog vaak aan terug denken.

Herman en Angela, dank je wel.

   Maria, Hans en Annie

SMULLEN

Beste Angela & Herman,

Nogmaals heel erg bedankt voor de gastvrijheid en de fantastische week!

Wat hebben jullie het leuk voor elkaar met dit prachtige huis en de omgeving. we zullen het zeker thuis aanbevelen.

De paella was heerlijk, we hebben zitten smullen !

Veel geluk toegewenst, Gracias y Adios,

Sophie en Rick  vakantiehuis DE TOREN 

super vakantie

beste herman,  3 weken lang verbleven we deze zomer in 1 van uw prachtige vakantiehuisjes. heerlijk genoten van de prachtige omgeving in Andalusie. wellicht voor herhaling vatbaar. dan komen we met meerdere familie. nogmaals dank voor alle service . echt een TOPVAKANTIE fam kuit

Voor de 8 ste keer

Dag Herman, dank u voor de super vakantie….8 ste keer alweer. Jullie doen dat super goed!. Dank u voor alles en tot volgend jaar.

Erik en Claudine  vakantiehuisje De Beek 

Een na laatste vakantie dag

goeden morgen Herman. even een berichtje op onze helaas een na laatste dag in het prachtige Andalusië.

Tot op heden bevalt ale prima hier in jullie mooie vakantiehuisje Alpujarra. en het is al echt een thuishaven voor ons geworden deze weken…..prachtige omgeving, rustig dorpje en vrijwel alles wat we nodig hebben is hier aanwezig . ook hebben we wat tips van je opgevolgd o.a. de tocht naar Andujar en het klooster in het natuurpark. een prachtige weg om te rijden daar. Ook restaurant Teide hier in het dorpje Bubion is een aanrader.. goed eten en zeer vriendelijk personeel. morgen onze vakantiedag en dan gaan we naar het strand naar badplaast Salobreña .

m.v.gr. Arjan  vakantiehuis Alpujarra

Vakantiehuisje in Andalusie.

Voor het eerste keer huurden wij dit jaar een vakantiehuisje bij welkom-in-andalusie.com en we waren zeer tevreden en hebben voor volgend jaar al opnieuw een vakantiehuis gereserveerd. voor een week in juni en 2 weken in september. Stefaan en Berna België, verbleven in vakantiehuisje De Beek en voor volgend jaar gereserveerd voor vakantiehuis Salamander en vakantieboerderij De Molen.

cottage in Andalusië

Herman, wij zijn weer thuis in Nederland, en kijken terug op een uiterst prettig verblijf in jullie

cottage in Andalusië,nogmaals hartelijk dank hiervoor!

En ehhh,zijn de zwaluwen al uitgevlogen?

Groet, Frans en Henny.

GASTVRIJ ONTVANGST

beste herman, we zijn weer thuis, ondanks het mindere weer de eerste dagen hebben we een geweldige vakantie gehad. bedankt voor alles en het zeer gastvrije ontvangst, merel en derk uit België ( wij raden iedereen uit België aan dit vakantiehuis te huren) ( vakantiehuisje DE BEEK)

 

Hola Herman

Het was een geweldige ervaring om een vakantie in het vakantiehuis Alpujarra door te brengen. het was voor ons een prachtige ervaring om die authentieke witte dorpje te bezoeken. het mooiste vonden we de wandeling vanaf het vakantiehuis naar het witte dorp Pampaneira. en bedankt voor de tip van de pizzeria . wat een geweldige pizzas, hmm. groeten uit Madrid ( Elena en fam)

 

hoi Herman,

We willen jullie eens eens bedanken voor de fijne vakantie ontvangst in Andalusie. Alles was piekfijn in orde, de huurauto, het chalet en dan het lekkere eten toen we de eerste dag aankwamen gewoonweg zalig. we hebben een fantastisch verlof gehad en hopen volgend jaar weer een van jou vakantiehuizen te kunnen huren. Bruno en Ria

Hallo Herman,

We zijn inmiddels al weer twee weken thuis wat verlangen we alweer naar december dat we weer ( de 16 de keer inmiddels) heerlijk vier weken in onze favoriete vakantiewoning Het Erf kunnen logeren.

De fotos die we in de Alpujarras hebben gemaakt zijn heel mooie geworden. wat een mooi vakantieappartement hebben jullie daar en de natuur is daar prachtig.

We kijken uit om weer heerlijk onder de oude vijgenboom te zitten en lekker te luieren in de zon bij het zwembad of in de schaduw van de olijfbomen.

Altijd als we aankomen kijken we elkaar aan en zeggen dan: we zijn weer thuis! Zo voelt het voor ons. Een mooi groot en vooral schoon huis, de frisse opgemaakte bedden, de heerlijk woonkamer, de lekkere sangria en paella van Angela, de bakker die ieder ochtend voorbij rijd en de altijd vriendelijke mensen. wat kan en mens nog meer wensen, we leven daar als een god in Spanje.

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de vakantie en over 21 weken staan we weer op het  Het Erf.

Hartelijke groeten van de dames

 

 Als een God in Spanje

Hallo Herman en Angela,

Na een rit met 2 overnachtingen zijn we weer veilig thuis en staan weer met beide benen op de grond. het eerste wat je bij thuiskomst moet doen is de kachel op porren, Brr.

Dit was het zesde jaar dat we de vakantie in 1 van je vakantiehuisjes hebben doorgebracht en ditmaal was je nieuwe verblijf Salamander ons onderkomen voor 2,5 week.

Een heerlijk vakantiehuisje met werkelijk het mooiste uitzicht van alle vakantiehuisjes.

Als je s morgens in alle vroegte op je terras zit en je hoort de vogeltjes fluiten, een haan kraaien. dan voel je je echt als een God in Spanje.

We kunnen weer met veel genoegen terugkijken op een heerlijke vakantie en de plannen voor volgend jaar zijn alweer in de maak.

Met vr groeten Jo en Tiny uit Nederland

 

prachtige weken :

Even melden dat we vanmorgen rond 11 uur veilig geland zijn op Weeze.
Het hotel Malaga Nostrum kunnen we van harte aanbevelen, Hun eten in het restaurant echter totaal niet!
De  shuttlebus van het hotel stond vanmorgen om 6 uur klaar voor ons. Prima geregeld.
Mijn auto werd 10 minuten na aankomst in Weeze gebracht, zodat we direct door konden rijden.
NU zijn we munt van alles., maar met een heel goed gevoel.
Nogmaals dank voor de prachtige weken in Sol y Vista!!!
Vanaf morgen gaat het leven hier weer zijn gewone  gang.
Hartelijke groeten uit Barneveld en Oldenzaal voor jou en je gezin, mede namens Marijke, Geeke.

terug komen:

Willen even laten weten dat de terugreis spoedig is gegaan. wij vonden Ronda en malaga mooi. ( picasso museum was zo prachtig en we hadden mazzel met het weer. we willen jullie bedanken voor een fantastische vakantie in een prachtig vakantiehuisje ( vakantieboerderij De Molen), de vele tips die je ons hebt gegeven voor alle mooie wandelingen die we hebben kunnen maken, we hebben intens genoten van Andalusie en zijn nog lang niet uitgekeken en gewandeld. Toen ik al onze kinderen, kleinkinderen en de honden had geknuffeld heb ik ook gezegd dat ik nu wel weer terug wilden. Ed vindt me een beetje chagarijnig zegt hij  ( haha) maar ik heb echt moeite om mijn draai hier terug te vinden zo vol indrukken zit ik nog. nogmaals dank voor alles ook namens Ed  gr van ons
 

FANTASTISCH :

de boerderij erg mooi en schoon. de huiseigenaren erg aardig.de boerderij is gelegen op een prachtige locatie met een fantastisch uitzicht.
van 4 omas .

ERG SCHOON :
we hebben hier een fantastische week gehad,en hebben gevonden wat we zochten,rust en vrede. de boerderij erg schoon en met prachtige uitzichten.en volgend jaar komen we zeker terug al we kunnen.
Greet en Vincent BELGIE (verbleven in VAKANTIEBOERDERIJ DE MOLEN)

TOP VAKANTIEHUIS:

we komen al jaren jaar Spanje en hebben al op verschillende locaties een landhuis gehuurd.

Voor de 2 de keer hebben we nu alweer een vakantiehuis bij jullie gehuurd. Van alle vakantiewoningen die wij ooit hebben gehuurd staat deze woning toch echt in de TOP 3. wat een heerlijke woning om je vakantie in te verblijven. complimenten!!

Freek en Elisabeth uit Nederland (verbleven in VAKANTIEBOERDERIJ ZON EN UITZICHT)

PRACHTIGE VAKANTIE EN TOFFE UITSTAPPEN:

Hallo herman. we zijn ondertussen gezond en wel thuis. We hebben onderweg meer dan eens gedacht om terug te keren……. heb je de sleutel gevonden? Was alles in orde? Nogmaal bedankt voor de prachtige vakantie en de toffe uitstappen.

TOT VOLGEND JAAR Wim en fam uit BELGIë. (verbleven in VAKANTIEBOERDERIJ DE BEEK)

LANGER BLIJVEN
we hebben hier een aantal prachtige weken doorbracht. en zouden graag langer willen blijven. we bedanken jullie voor de gastvrijheid en komen zeker nog eens terug.
Willem,Anne-Marie ,Bas Katelijn ,Lourens ,Conn, Geertje, Stijn en Thomas uit HOLLAND ( verbleven in VAKANTIEWONING HET ERF )

GEWELDIG:
we hebben samen met een aantal vrienden een week doorgebracht op de boerderij, en het was geweldig.de boerderij staat gelegen net buiten een piepklein ouderwets dorpje omgeven van
duizenden olijfbomen,met prachtige uitzichten. alles perfect,ontzettend schoon. en het beste van allemaal:zo heerlijk koel in de boerderij terwijl het buiten warm is.we zochten rust,lekker niks
doen,gewoon simpelweg rusten, lekker zwemmen in het zwembad en barbqueen . en dat hebben we gedaan.de huiseigenaars zijn erg simpathiek,vanuit ons hart :bedankt Herman, Angela en Helena en we
verwachten snel eens terug te mogen komen.(nu begrijpen we waarom een Nederlander in zo n piepklein dorpje in zuid Spanje woont , want het leven daar is bijna een paradijs.
Eva en Leo uit Madrid ( verbleven in VAKANTIEBOERDERIJ ZON EN UITZICHT)

 

WIJ KOMEN ZEKER TERUG:
wij hebben een fantastische vakantie gehad met erg mooi weer, we zullen jullie zeker aanbevelen en komen zeker terug. knuffels en tot snel
Joep, Rikie, Inge en stoute Erik
HOLLAND ( verbleven in VAKANTIEBOERDERIJ DE TOREN )

HEERLIJK OVERWINTEREN:

Prima huisje om te overwinteren. een mooi uitzicht over het zwembad ver de bergen in. we hebben daar een prima 12 weken doorgebracht met zeer mooie voorjaarsdagen. het huisje is goed en snel te verwarmen en de wandeltips van Herman waren geweldig. we hebben mooie wandelingen en dagtochten gemaakt. de locatie dient zich geweldig goed voor een bezoek aan de steden Ronda, Sevilla, Cordoba en Granada. ook de wekelijkse markt in Alcala la Real is erg leuk.

Herman en Angela nogmaals bedankt !! Henk en Greet holland ( verbleven in Vakantiehuis RITAS CHALET)

AANBEVELEN :

een authenthieke boerderij uit andalusie, mooi gerestaureerd en gelegen in een prachtige omgeving .een adres om te aan te bevelen aan iedereen die van rust en prachtige uitzichten houd.
Cirbsier BELGIE/FRANKRIJK ( verbleven in VAKANTIEBOERDERIJ DE MOLEN)

MOOI UITZICHT EN RUST GEGARANDEERD:

een locatie waar rust en prachtige uitzichten gegarandeerd zijn. schitterende omgeving en de boerderij is prachtig gedecoreerd met veel smaak, en heerlijk koel . we hebben hier een geweldige week
doorgebracht en de eigenaars hebben ons fantastisch behandeld. in 1 woord geweldig!.
Jan en Els en de kinderen uit Belgie ( verbleven in Vakantieboerderij ZON EN UITZICHT )

S AVONDS LATE AANKOMST:

Om 23:00 uur s avonds kwamen we aan in het donker .

Toch stond herman op ons te wachten ,om ons het laatste stuk langs een kronkelweg naar onze boerderij te begeleiden.
Niks gezien dus.
Waar wat een verrassing om de volgende morgen wakker te worden
temidden van olijfboomgaarden,een leuke oude boerderij en zon!
Geen verkeer ,wel de bakker om 10 uur en een ontmoeting met jou ,angela en helena.
We voelden ons direct thuis en dat is de hele maand zo gebleven.
De kippen,honden en poezen waren voor ons zo vertrouwd, het rommelige weggetje langs het huis en de vriendelijke ontvangst,in een woord HEERLIJK.
Toen het huis uit 1400 verkennen enorm wat een ruimte en zo mooi verbouwd en in zijn oude waarde gelaten.-
witte muren met allerlei antieke gebruikte gereedschappen en een heleboel kamers en bedden.
Ook de openhaard was voor januari een uitkomst.
na 18:00 uur wordt het kouder en gaat de openhaard met oijfhout natuurlijk aan. lekker knus voor het ontbijt en avondeten.
Er is een goede c.v., dus kou hebben we niet geleden.
Vooral de kamer boven vonden we heel orgineel (torre) met een prachtig uitzicht,kon je daar van zonsopgang en zonsondergang genieten met in de verte de bergen.
Een prachtig uitzicht.
Afwassen, koken en wassen, alles was goed geregeld in de cortijo.
Dan hebben we erg genoten van de rijkdom aan interessante plekken en plaatsen in de omgeving.
Binnen een straal van 1,5 uur was er voor een maand lang veel te beleven en te ontdekken.
we hopen volgend jaar weer welkom te zijn

Nelli en Henny van Dijk Holland (VAKANTIEBOERDERIJ DE TOREN)

EEN GEDICHTJE:

En gastheer van klasse, dat is Herman.
In zijn boerderij is het, waar je genieten kan.
Van ruimte, uitzicht en heerlijke rust.
Centraal gelegen voor cultuur en ontspanning,ver weg van de kust.
Wij vonden het prachtig, het is een heerlijk oord, dus wie dit leest, kom eens langs, ervaar het zelf en zeg het voort

LIMERICK
In het hart van Andalusie in Jaen, waar miljoenen olijfbomen staan.
Logeerden wij, zeer gastvrij, in Herman zijn boerderij.
Daar waar je de zon prachtig onder ziet gaan.

Paul en Trudie Sins Holland ( VERBLEVEN IN VAKANTIEBOERDERIJ DE BEEK

PRACHTIGE VERGEZICHTEN:

Beste herman

Wij als bewoonders van vakantieboerderij DE MOLEN waren erg gelukkig hier te zijn.

Een prachtige boerderij met verrassende ruimtes en zijn veelheid aan terrassen en een verrukkelijk zwembad.

Wij zullen deze bijzondere plek aanbevelen aan vrienden en familie.

Hartelijke groet van Frans en Anneke HOLLAND ( verbleven in vakantieboerderij DE MOLEN )

NAGENIETEN !!!

Un we ons inmiddels bijna 2 weken leer in Belgie bevinden, willen Debby en ik jullie graag nog even bedanken voor de schitterende vakantie die we door middel van jullie prachtige huisje, en niet te vergeten: de heerlijke kookkunst van mevrouw Keeler, hebben beleefd. We genieten van beide nog altijd na! Meer nog: we hebben zelfs al enkele pogingen ondernomen om die fantastische tortilla na te maken, helaas zonder het verhoopte resultaat. De smaak is wel oke , maar het resultaat is te slap om te kunnen gesneden worden.

Vandaar onze vraag: zou je ons uit ons lijden kunnen lossen, en raad kunnen vragen aan je vrouw? Dan hebben we hier in het kille Belgie toch nog een stukje Andalusie binnen handbereik…

Alvast heel erg bedankt , en het allerbeste ginds !!

Groeten

Marc en Debby BELGIE ( verbleven in vakantiewoning HET ERF )

FANTASTISCHE WEEK

Namens mijn grootmoeder en mijn gezin nog even de groeten vanuit het barre Nederland. Nu het haastige leven ons weer in de greep heeft denken wij terug aan een fantastisch en ontspannen verblijf in jullie boerderij DE MOLEN . En zijn een beetje jaloers op jullie volgende gasten die kunnen genieten van jullie unieke locatie en gastvrijheid. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet

Hans NEDERLAND (verbleven in vakantieboerderij DE MOLEN )

Hallo Herman

We pillen je nogmaals laten weten dat wij een fantastische 3 weken hebben gehad in CORTIJO EL RIO.
Zoals toegezegd . bijgaand een foto vanaf de berg van de Cortijo EL RIO als  ook een foto van onze huisdieren toen, DE ZWALUWEN,

Wij wensen jullie een goede zomer toe.

Vr GR Pierre en Ella ( verbleven in de vakantieboerderij DE BEEK )

Beste Herman en familia,

We zijn al een weekje thuis en zijn aangepast aan 12 graden Celsius en het werk.
Wij zouden jullie nog eens pillen bedanken loor de mooie week die we bij jullie doorgebracht hebben! Ik kan alleen maar in superlatieven spreken de ontvangst, een pracht van een huisjes, met veel liefde en vakmanschap opgeknapt, het uitzicht , de rust, de vriendelijke bewoners in Las Grajeras / la Rabita en het authentieke in de kleine dorpjes, en de mooie steden die we bezocht hebben. We zouden heel graag nog eens terugkomen, en als dat kan doen we het zeker! ( dan staat ook de wandeling op het programma), maar nu hadden we zoveel gestapt in de steden dat we soms ook gewoon wat wilden relaxen, en waar kon dat beter in…. EL MOLINO.
Ik heb al direct zin om weer het vliegtuig richting Spanje te nemen!
Ik maak hier bij familie, vrienden, collega s reclame voor jullie !!

Nogmaals bedankt !!!

Marian BELGIE ( verbleven in vakantieboerderij DE MOLEN )

WEER THUIS

Hallo Herman en Angela,

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de fijne week die we hebben gehad bij jullie in CASA LA ERA . We hebben een mooi stuk Spanje gezien en genoten ervan. Het huis was comfortable en gezellig. Het eten heerlijk.

We zijn heel benieuwd of de witte poes al jongen heeft, we hebben van de poes ook zo genoten, ze was zo lief.

De terugreis was prima, alles op het vliegveld ging volt, we waren om kwart voor zeven weer op Schiphol. Het weer is even wennen aan dit koude kikkerland met hagel en sneeuw. Heel wat anders dan bij jullie

In ieder geval : dank voor de goede zorgen en hopelijk tot ziens.

Hartelijk groeten Jannie en Piet FEBRUARI

HOLLAND ( verbleven in vakantiewoning HET ERF)

Beste Herman ,

Afgelopen zondagavond veilig thuisgekomen na een 2-daagse rit van 2000 km naar Aalst in Belgie.
We hebben we er net 2 weken opzitten in Jullie mooie vakantiewoning DE BEEK.
Ons verblijf met onze 3 meiden van 10 jaar is enorm meegevallen; zeer mooie locatie, prachtige omgeving , mooie uitstappen ( cultuur en natuur) onder een stralende zon, en daarbovenop een vakantiewoning met alles erop en eraan ( inclusief de zwembadpret die in belgenland deze maand zeer ver te zoeken was- het regende in Belgie blijkbaar zowat de ganse tijd van ons verblijf in het zonovergoten Andalusie)
Ook nog es bedankt voor jullie professionalisme en de hartelijke en sympathieke manier waarop je ons bijstond met raad en daad.
Veel success en wie weet tot nog eens!

Groetjes,
Wim, Sandra, Ann-Sofie, Valerie en Sigrid BELGIE ( verbleven in vakantieboerderij DE BEEK)

KLACHTENLIJST CORTIJO EL RIO !!!!

CORTIJO EL RIO
Veel te knus en gezellig
Veel te veel van alle gemakken voorzien

ZWEMBAD
Veel te mooi
Veel te lekker water

OMGEVING
Veel te rustig ( dus heerlijk)
Veel te mooi
Veel te weinig privacy ( juist alleen maar privacy namelijk)

Nogmaals bedankt voor onze mooie vakantie !!

Fam van Doneen ( verbleven in vakantieboerderij DE BEEK)

beste Herman,

Wij wilden je nog even bedanken voor de goede zorgen.  Onze complimenten!!
Inmiddels zijn we weer hard aan het werk in dit regenachtige kikkerland en moeten we er weer tegenaan!.
Groeten,

Loes en Luke NEDERLAND ( verbleven in vakantiehuisje RITAS CHALET)

Lieve fam Keeler

Op 5 mei 2007 kwamen wij aan in la Rabita waar Herman ons kwam ophalen.
Het weer was sober maar het werd meteen beter na een fikse onweersbui.
De volgende dag schitterend weer en op onderzoek uit naar Alcala La Real en daar het kasteel bezocht. Van daaruit zijn we weer naar la Rabita gereden en kwamen wij in een kleine bar daar wat gedronken gegeten en gingen we daar altijd naar toe van 1 tot 2 uur, een geweldige kastelein.
Verder alle belangrijke steden bezocht ( Granada, Cordoba, Sevilla, Malaga, Jaen).
Herman de gastvrijheid van jullie is geweldig, de saloon dat was heel gezellig vooral de laatste week goed doorgezakt moesten ze ons naar de vakantieboerderij begeleiden ( hahaha)
De kookkunst van Angela is voortreffelijk alles heel lekker maar wel veel pffff
De excursie naar Zuheros was ook heel erg mooi, prachtige natuur.

We bedanken jullie voor de gastvrijheid en hopen nog een keer naar Andalusie te komen.

Groetjes Jan & Flos –Wim Corry

P.s ik heb gister de foto cd opgestuurd, laat even weten als je hem ontvangen hebt.

BRABANT ( verbleven in vakantieboerderij ZON EN UITZICHT)

WELKOM IN ANDALUSIE

Hallo Herman,

Vanuit een regenachtig , grijs Nederland kijken we terug op een heerlijke vakantie.
Uiteraard cultuur gesnoven, de grote steden bezocht en de mooie plaatsjes gezien en heerlijk vegeten in de locale restaurantjes.
Ook genoten van de heerlijke kip-paella van Angela ( 2 dagen) en genoten van jullie wijn.
Het weer was de eerste week wisselvallig, de tweede week alleen maar zon en lekker geluierd.
Op de heldere dagen zag je bijna heel Andalusie, een rustig en verlaten indruk van de witte dorpjes en gehuchtjes.
De boerderij was knus en we konden er niet genoeg van krijgen.
Prachtige locatie tussen de olijfbomen, mooie vergezichten en behalve dat volkomen stil.
Een rustieke boerderij van alle gemakken voorzien, goed onderhouden en zeer schoon

Wij hebben ons zeer WELKOM IN ANDALUSIE gevoeld, heel hartelijk bedankt voor het warme welkom!

Veel success met de verhuur en olijvenoogst.

Aad en Irma NEDERLAND ( verbleven in vakantiewoning HET ERF)

BEDANKT VOOR DE GOEDE ZORG en HUURAUTO

Mede namens Marjolein wil ik je nog graag bedanken voor de ontvangst en goede zorg tijdens ons verblijf.

We hebben erg genoten van het fraaie en rustgevende uitzicht, daarnaast de gelegenheid gebruikt om de prachtige omgveving te verkennen( o.a Cordoba, Granada, Sierra Nevada).

Het huren van een auto bij Marbesol , waar we via jullie site naar waren verwezen was overigens ook prima geregeld. Naast de interessante prijsstelling was ook hier de ontvangst en de service uitstekend.

Helaas hebben we door al onze activiteiten niet meer de gelegenheid gebruikt om nog een bezoek te brengen aan jullie Saloon of deel te nemen aan een excursie.
We hebben daarom onze dank niet persoonlijk kunnen overbrengen maar willen jullie via deze weg zoals gezegd alsnog bedanken voor de ontvangst en goede zorg.

Wij zullen een verblijf bij jullie in Andalusie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Leon en Marjolein (verbleven in vakantieboerderij DE MOLEN)

MUCHAS GRACIAS

Muchas Gracias de el agradable vacanciones y la comida sabrosso.

( vertaalt, ontzettend bedankt voor de heerlijke vakantie en het heerlijke eten )

Un saludo Dirk en Ellen HOLLAND ( verbleven in vakantiehuisje RITAS CHALET)
Beste Herman en familia,

Graag willen we jullie nog eens bedanken voor de heerlijke week die we mochten doorbrengen in jullie woning .

Hoewel we er maar 1 weekje waren hebben we toch kunnen genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Ook het huisje vonden wij prachtig .Heel knap werk Herman.

Helaas zijn we nu terug in ons koude kille Belgenlandje en hebben we het werk hervat. Bwa!!

Maar we komen zeker nog eens terug bij jullie. En dan liefst wat langer dan een week zodat we wat meer tijd hebben om kennis te maken met de plaatselijk dorpsbewoners. Want dat had ik graag gedaan.
Wij hopen in de zomer nog eens terug te komen. We hebben er nu al zin in.

Vele groeten vanuit het koude noorden.

Peter, Peggy, Tiffani-Amber en Aline. BELGIE ( verbleven in vakantieboerderij DE MOLEN)

VOLGEND JAAR WEER !!!

Herman, Angela

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor ons super verlof in September en oktober . wij kwamen 3 weken terecht in een zeer gastvrij Andalusie en voelden ons meteen helemaal thuis in ons prachtig vakantieverblijf HET ERF.
Houdt ons plaatsje vrij voor volgend jaar, een voorschot werd reeds gestort.

Groeten aan jullie en de lieve kinderen Helena en Elisabeth.

Paul en Monigue BELGIE (VERBLEVEN IN VAKANTIEWONING HET ERF )

ERG SCHOON EN LEKKER ETEN:

beste Herman en Angela,

Voor de derde keer verbleven we nu alweer een 3 tal weken in vakantiehuisje RITAS CHALET.

We hebben weer heerlijke wandelingen gemaakt en genoten van de natuur, de rust en jullie tips.

Ook moeten we de complimenten geven over hoe schoon we het huisje weer bij aankomt was.

Theo en Loes uit Holland ( verbleven in vakantiewoning RITAS CHALET)

 GEWELDIGE ZOMERVAKANTIE

beste Angela en Herman

ook dit jaar hebben we weer een geweldige zomervakantie doorgebracht in jullie vakantiewoning .

Echt LUXE, een geweldig mooi huis, lekkere barbeque, een grote tuin met een prachtig zwembad en de geweldig leuke excursies ondernomen.

fam Jansen uit Nederland ( verbleven in vakantiewoning HET ERF)

FIJN VAKANTIEHUIS EN VEEL PRIVACY

Beste Herman en familie,

 

Wij zijn weer veilig terug in Nederland, vertrouwd koud en winderig.

 

We hebben een fijne vakantie gehad is jullie vakantiewoning de molen. Dat is een fijn vakantiehuis met veel privacy, precies wat we zochten.

We komen zeker nog een keer terug, wanneer weten we niet, maar het staat op onze lijst van woningen die we graag nog eens willen bezoeken.

Ook de streek is ons erg goed bevallen, leuke uitstapjes. De volgende keer de klimschoenen aan en dan de wandelroutes gaan bezoeken.

 

Nogmaals bedankt voor de gastvrije onthaal en de fijne woning

 

Fam Martens ( verbleven in vakantieboerderij DE MOLEN )

Rust en Privacy

Cultuur / steden

Natuur en wandelroutes

Vakantie met Kinderen

Youtube kanaal

Facebook website

Welkom in Andalusie

Las Grajeras 46,

23685, Alcala la Real

Jaen, España

telefoon 0034-690339609

telefoon 0031-618335954

mail: info@welkom-in-andalusie.com

mail: hermankeeler@hotmail.com