natuurhuisje, natuurhuis, Spanje

natuurhuisje, natuurhuis

Vakantie in de natuur zuid Spanje

Natuurhuisje in Andalusie 

Bent op zoek naar een natuurhuisje in zuid Spanje, een vakantiehuisje in de natuur. u houd van de vrijheid, de rust en van wandelen.

Dan bieden wij van welkom-in-andalusie.com u precies waarna u op zoek bent.

Wij bieden u vakantiehuizen in de natuur. vakantiewoningen omringt van bergen en voorzien van prachtig verre uitzichten.

natuurhuizen andalusie

natuurhuisje in hartje andalusie

Bent u op zoek naar een natuurhuisje in Andalusie? op de landkaart gezien tussen de 2 bekende steden Granada en Cordoba? .

Dan bieden wij u 7 natuurhuisjes voorzien van prive zwembaden.

Deze 7 vakantiewoningen bevinden zich midden tussen olijfboomgaarden. zijn goed bereikbaar en bieden u veel mogelijkheid tot allerlei wandelroutes.

Enkele van deze natuurhuizen bieden u 100 % privacy zonder inkijk en daarom ook zeer geschikt voor nudisten en natuurristen.

natuurhuisje

 

natuurhuis, natuurhuisjes andalusie, spanje

Vanuit uw natuurhuis op deze locatie kunt u ook prima de natuurparken SUBBETICA en SIERRA MORENA bezoeken.

 

natuurhuisje SIERRA NEVADA / ALPUJARRAs

Bent u op zoek naar een natuurhuis in de Sierra Nevada ? ook dan zit u goed bij ons.

Wij bieden u 2 natuurhuisjes, 2 appartementen in het natuurpark / streek Alpujarra ( Alpujarras). dit grenst direct aan de SIERRA NEVADA. ( provincie Granada).

Deze 2 natuurhuizen bevinden zich in het mooie witte dorp Bubion.

Huurt een u natuurhuis bij ons dat zich in het dorp Bubion bevind, dan hoeft u bijna geen gebruik meer te maken van uw auto.  natuurhuis

 

klik op bovenstaande foto en bekijk vakantiehuis ALPUJARRAS

U kunt namelijk vele wandelroutes direct vanuit uw vakantiehuis ondernemen. enkel korte wandelroutes van maar 30 minuten tot wandelroutes van 8, 9 10 uur of meer.

U kunt zelfs de hoogste bergtop van de Sierra Nevada de mulhacen 3482 meter  ( hoogste bergtop van vaste land van Spanje)  beklimmen vanuit 1 van onze natuurhuisjes in het witte dorp Bubion.

Op enkele meters vanuit uw natuurhuis in dit dorp bevind zich de GR7 van Bubion via Pitres , Capilerilla naar Busquistar.  een wandeling van 15 km.

natuurhuis

Ook wandelroutes naar het dorp Pampaneira, dorp  Capileira, het verlaten dorp La Cebadilla, refugio poqueira, of naar de boedhisten O SEl Ling.  Zie de website van deze 2 vakantiehuisjes voor meer info, youtube videos en tips.

wandelroute in de alpujarras

Tips en videos.

Meer tips, videos over zowel onze vakantiehuizen in de natuur in Andalusie , als over de wandelingen vindt u op ons youtube kanaal.

YOUTUBE HERMAN KEELER

 

2 Replies to “natuurhuisje, natuurhuis, Spanje”

  1. Ik zou samen met mijn vrouw in de Sierra Nevada willen wandlen. Maar we kunnen max 10 km aan. Kun je ons dan iets aanraden. Ik zag een mooi filmpje met een wandeling vanuit Capilleira. Ik denk er dan aan om iets te huren. De periode weet ik nog niet goed. Misschien vanaf 15 september ongeveer 1 week. We hebben zelf een huis in Las Negras (Cabo de Gata) dat we verhuren als wij er niet zijn.

STEL HIER UW VRAAG. IK BEANTWOORD DEZE MET PLEZIER.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *