olijfolie

Olijfolie

Olijfolie uit Spanje, direct van de boer

Wij verhuren niet alleen vakantiehuizen, maar verbouwen ook onze eigen olijven waar we elk jaar in de maand November 100% pure verse extra virgen ( vierge olijfolie), extra olijfolie van maken.

Natuurlijk koud geperst. S morgens gaan we het land op om de hele dag olijven te oogsten en s avonds zijn deze olijven al geperst.( zie onderaan de videos).

onze dochter Helena ( bioloog) trots op onze eigen olijfolie van hoogste kwaliteit.

U kunt een fles olijfolie van 5 liter kopen voor 30,- euro of een fles van 2 liter voor 12,- euro.

5 liter koud geperste olijfolie van eigen oogst voor 30 euro
2 liter koud geperste olijfolie van eigen oogst voor 12 euro
Over onze olijfolie

Onze olijven oogsten we in de maand november. In november zijn de olijven bijna allemaal rijp. Dat betekent dat de groene kleur van de onrijpe olijf zo goed als geheel verkleurd naar zwart. Van binnen zijn de olijven dan nog groen maar de kleur zwart geeft aan dat de olijf al over voldoende olie beschikt.

Als u bij ons op vakantie komt kunt u onze extra virgen olijfolie kopen ( losse flessen 2 of 5 liter). Bent u op doorreis in Andalusië en wilt olijfolie bij ons kopen, of wilt u olijfolie bij ons kopen en het thuis in Nederland of België laten bezorgen? dan kunt u olijfolie ( alleen) per doos bestellen. Bekijk dan de opties hieronder.

Pure olijfolie

Onze olijfolie is van bijzondere kwaliteit. Onze olijfolie is namelijk ongefilterd. Direct van het land door de molen, ongefilterd. Ongefilterd betekent o.a. dat niet alle gemalen resterende delen van vruchtvlees en schil verwijderd worden uit de olie. Daardoor is de olijfolie dikker en ook groener (meer smaak). ( zie foto).

klik op de foto en ga naar onze website over olijfolie

 

klik op de foto en ga naar onze website over olijfolie

 

bekijk hieronder 2 videos van ons

klik op de foto hieronder en bekijk onze vakantiehuizen