huurauto ophalen vliegveld Malaga

huurauto gereserveerd voor vliegveld Malaga

waar moet u uw huurauto ophalen op het vliegveld van Malaga?

 

Waar moet ik de huurauto ophalen als ik arriveer op vliegveld Malag

U gaat op vakantie naar Andalusie, zuid Spanje en heeft hotel gereserveerd, een appartement of een vakantiehuis in andalusie en een huurauto gereserveerd bij een autoverhuurder, een autoverhuurbedrijf bij Malaga.

Waar moet u uw huurauto nu precies ophalen?

Voor velen een probleem, wie verwijst mij naar de autoverhuurder, waar vind ik het kantoor van de autoverhuurder ? hoe kom ik bij het autoverhuurbedrijf eenmaal als ik met mijn koffers het vliegveld uitloop.

Voor ons een veel voorkomende vraag waar wij u vandaag antwoord op gaan geven.

U komt aan op vliegveld Malaga en net nadat u de koffers van de loopband heeft opgehaald loopt u de aankomsthal binnen ( zie foto)

klik op de foto en bekijk de video
klik op de foto en bekijk de video waar u naartoe moet lopen voor de shuttle busjes .

 

Zodra u deze hal binnenkomt loopt u meteen naar buiten, aan de rechtse kant van u ( in het midden van de bovenstaande foto de gele verlichting)

 

Eenmaal buiten aangekomen loopt u rechtdoor het pelin over. Aangekomen op straat steekt u de straat over. Zo n 100 meter verder aangekomen bij de volgende straat bent u bij de locatie waar de shutlle busjes komen van alle autverhuurders.

Op uw bevestigingsbrief van de reservering van de autoverhuurder ( uw voucher) zal ook beschreven zijn waar u zich met melden met een telefoonnummer erbij. U belt dit nummer op en ze zullen u naar uw naam vragen, dan zullen ze u antwoorden dat er een auto ( shulltle bus) word gestuurd die u komt ophalen.

 

Ik hoop dat u nu met een gerust hart op vakantie naar Andalusie durft te gaan,  en niet bang bent dat u uw autoverhuurder niet zult vinden.

 

m.v.gr. Herman

23 Replies to “huurauto ophalen vliegveld Malaga”

 1. Ons probleem is een beetje, dat ik diegene ben met de visa-kaart en mijn partner de chauffeur is, want ik rijd nooit in het buitenland.
  Blijkbaar is Delpaso de enigste in de offerte van BCO waar de tweede bestuurder gratis is. Heeft u enige ervaring met die autoverhuurder? Jammer is wel dat hij niet in de luchthaven zit want ik heb al vernomen dat de wachtrijen voor de shuttlebusjes lang kan oplopen. Bij Herz bv zouden wij al 99€ moeten bijbetalen voor de 2de bestuurder en dat vind ik enorm veel. Ik heb nagevraagd wat de kostprijs is voor een wagen periode 26/5 17u tot 4/6 16u en dat was meer dan 500€ (Seat Leon).
  alvast bedankt als u ons iets zou kunnen zeggen over Delpaso.
  mvg
  Claudia

  1. beste Claudia,

   Mijn ervaringen zijn over alle verhuurbedrijven goed.

   Wanneer er klachten zijn komen die altijd van gasten die de regels / voorwaarden niet goed door hebben gelezen, dan kun je voor onverwachte verrassingen komen.

   Een autoverhuurder wil een klantenkring opbouwen en gewoon kwaliteit aanbieden.

   Delpaso is ongeveer 2 jaar geleden begonnen en zijn daardoor goedkoop.

   ik huur persoonlijk vaak voor mijn eigen klanten een huurauto van DelPaso, en dat gaat prima.

   De wachttijd voor een chutle busje duurt normaal tussen 1 en max 15 minuten.

   wilt u zorgen zorgen . geheel in het nederlands en met een korting een huurauto reserveren.

   bekijk dan onze link over het huren van een huurauto hieronder
   https://www.welkom-in-andalusie.com/autoverhuur/

   m.v.gr. Herman

  1. beste Theo,

   Die staan er inderaad niet bij, maar ik heb het even opgezocht en dit zijn hun gegegvens en adres

   Helle Hollis Car Rental
   Av del Comandante García Morato, 14-18
   29004 Málaga
   Spanje
   Vandaag geopend
   24 uur geopend

   de voor google maps zijn dit de browsercodes

   https://www.google.nl/maps/place/Helle+Hollis+Car+Rental/@36.6709761,-4.4796153,16z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x9bc4eb8a5161b543

   ( klik op bovenste codes en ).

   m.v.gr. Herman
   Helle Hollis Car RentalAv del Comandante García Morato, 14-1829004 MálagaSpanje
   Routebeschrijving
   Opslaan
   hellehollis.com
   +34 952 24 55 44

   overigens kunt u via ons een huurauto reserveren bij een nederlandstalig bedrijf en krijgt u ook nog eens een korting via deze link https://www.welkom-in-andalusie.com/autoverhuur/

 2. Wat is het adres wat ik kan invoeren in mijn navigatie als ik mijn huurauto wil inleveren op malaga AirPort in de grote carparking van de grote verhuurbedrijven in de kelder van de luchthaven. In mijn geval AVIS. Al vast bedankt

 3. Goedendag..wij hebben een huurauto van euro car..Maar wij vliegen volgende week vroeg en dan moet de auto in de garage bij het vliegveld..Hoe gaat dat? Kan ik zo naar binnen en de sleutel daar in de key box doen?

  1. hallo, normaal volgt u de borden van CAR RENTING RETURN op het vliegveld voor europ car want die bevinden zich op het vliegveld zelf.
   u kunt ook europcar even bellen en vragen.

 4. Beste Herman,
  ik heb een auto gehuurd bij pepecar.com, vanaf Malaga airport,
  maar zie nergens waar ik de auto kan afhalen of waar de desk is.
  Graag info.
  Verder nog ;
  de creditcard staat op naam van mijn partner, maar ik ben de main driver . Is dat een probleem ?
  groet
  pim

  1. beste Pim,

   Ik ben eigenaar van welkom in andalusie.com en verhuur vakantiehuizen.

   Ik kan u dus alleen mijn mening en ervaring delen i.v.m uw huurauto.

   1 normaal als u via internet een auto reserveert ontvnagt u un voucher / bevestiging per e mail.
   met die bevestiging gaat u naar de locatie die ik aangeef op de video. op die voucher zal een telefoonnummer sstaan van het bedraijf die u belt anneer u op die locatie bent aangekomen. deze mensen komen u dan ophalen.

   2 normaal kunt u alleen de huurauto betalen met een creditcard. en die creditcard moet op naam staan van de bestuurder. zo werken alle autoverhuurders. tijdens het reserveren van de huurauto zal u zeker de linkjes hebben zien staan met ALGEMENE VOORWAARDEN. binnen die algemene voorwaarden wordt dat altijd beschreven. maar misschien heeft u geluk !! of u neemt ook voldoende cash mee. voor het geval ze dat wel accepteren.

 5. Hallo Herman,

  Tot hoe laat in de avond is het mogelijk een huurauto op te halen bij het vliegveld te Malaga?

 6. Wij hebben een auto gehuurd via Keddy by Europcar, daar zie ik geen bordjes van hangen in de parkeergarage . Is Europcar hetzelfde al Keddy by Europcar?

  1. hallo Jacgueline, ik denk dat keddy een bemiddelaar is, een tussenbedrijf. want u schrijft dat u de auto wel van europcar krijgt/ huurt dan moet u de borden van europcar gewoon volgen. u heeft de auto via keddy gehuurd. dat tussenbedrijf / bemiddelaar ontvangt een bedrag van europcar om deze een auto van hun aan u hebben verhuurd.

 7. hoy herman
  ik heb een auto gehuurd bij goldcar ,ik kom van benalmadena welke route moet ik juist volgen ,voor terug bij autoverhuurder te geraken.
  groetjes

 8. Hallo allemaal , ik heb mijn auto gehuurd bij OK Mobility op AirPort Malaga ..weet iemand waar ik dan mijn auto moet ophalen ..het staat er helaas niet bij , in het filmpje

 9. Wij hebben via Tui een autogehuurd op luchthaven Malaga. Hebben zij ook een transferbusje naar hun kantoor? Verder de volgende vraag, we verblijven in Marbella en willen daar vooraf al een plaats in een parkeergarage reserveren. Dit kan echter niet vooraf zonder dat ik het kenteken van de auto weet , in verband met huren weet ik dat natuurlijk nog niet . Kunt u mij vertellen hoe dat werkt. Alvast bedankt .

STEL HIER UW VRAAG. IK BEANTWOORD DEZE MET PLEZIER.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *