huurauto ophalen vliegveld Malaga

huurauto gereserveerd voor vliegveld Malaga

waar moet u uw huurauto ophalen op het vliegveld van Malaga?

 

Waar moet ik de huurauto ophalen als ik arriveer op vliegveld Malaga?

U gaat op vakantie naar Andalusie, zuid Spanje en heeft hotel gereserveerd, een appartement of een vakantiehuis in andalusie en een huurauto gereserveerd bij een autoverhuurder, een autoverhuurbedrijf bij Malaga.

Waar moet u uw huurauto nu precies ophalen?

Voor velen een probleem, wie verwijst mij naar de autoverhuurder, waar vind ik het kantoor van de autoverhuurder ? hoe kom ik bij het autoverhuurbedrijf eenmaal als ik met mijn koffers het vliegveld uitloop.

Voor ons een veel voorkomende vraag waar wij u vandaag antwoord op gaan geven.

 

U komt aan op vliegveld Malaga en net nadat u de koffers van de loopband heeft opgehaald loopt u de aankomsthal binnen ( zie foto)

klik op de foto en bekijk de video
klik op de foto en bekijk de video waar u naartoe moet lopen voor de shuttle busjes .

 

Zodra u deze hal binnenkomt loopt u meteen naar buiten, aan de rechtse kant van u ( in het midden van de bovenstaande foto de gele verlichting)

 

Eenmaal buiten aangekomen gaat u meteen rechtsaf, en loopt dan zo n honderd meter rechtdoor

(zie foto)

buiten bij het vliegveld, rechtsaf en doorlopen totaan de volgende hal
buiten bij het vliegveld, rechtsaf en doorlopen totaan de volgende hal

 

Heeft u uw huurauto bij een van de volgende autoverhuurbedrijven gereserveerd ?:

Fire Fly, Delpaso, Inter Rent, Helli Hollis, Marbesol, Take Car, Centauro, Autosaguire en Mina rent.

lees dan volgende in het groen.

 

Heeft u uw huurauto bij een van deze autoverhuurderijven gehuurd ?

Atesa, Europcar, Sixt, Avis, Regord go,  Autos Lido, Hertz en Goldcar

schrol dan verder naar beneden en lees het gedeelte geschreven in rood

 

Eenmaal de volgende hal binnen gelopen, dan ziet u zo n 50 meter verderop bijna altijd alwel mensen die staan te wachten. deze mensen staan te wachten op de zogenaamde shuttle bus, dat is een klein busje van een autoverhuurbedrijf ( de naam staat groot aangegeven op de auto / busje).

Als het autobedrijf waar u uw auto heeft gereserveerd er al staat?, dan laat u het papier van de bevestiging van uw huurauto aan de chauffeur zien en deze brengt u naar het kantoor van het autoverhuurbedrijf.

Staat er geen busje ( shuttlebus / auto) van het autobedrijf waar u uw huurauto heeft gereserveerd ?, bel dan naar het telefoonnummer dat op uw bevestigings papier / voucher staat .Op uw bevestiging staat bijna altijd een telefoonnummer aangegeven dat u kunt bellen. Ook kunt u thuis op voorhand voor alle zekerheid even kijken of u het telefoonnummer van de autoverhuurder heeft. zo niet zoek het dan even op op google en noteer het op uw voucher.  Nadat u de autoverhuurder heeft gebeld  zal het tussen enkele minuten tot max 10 minuten duren en zal er een shuttle bus aankomen met de naam erop van het autoverhuurbedrijf waar u uw huurauto bij heeft gereserveerd. Laat de chauffeur uw reserverings papier / voucher zien, en vervolgens zal deze persoon u naar het kantoor van de autoverhuurder brengen.

BEKIJK DE VIDEO, bekijk ook de video bovenaan in dit bericht. bij 2 minuten 55 seconden bent u precies op de locatie van de shuttle busjes

 

 

Eenmaal zo n honderd meter gelopen komt u in een volgende hal, na zo n 50 meter lopen kunt u links oversteken via een zebrapad. zodra u bent overgestoken bevindt u zich binnen de parkeergarage op verdieping O, oftewel begaande verdieping. hier ziet u al de borden staan naar welke verdieping u moet om bij het kantoor van uw autoverhuurder te komen ( zie fotos)

huurauto ophalen vliegveld malaga
autoverhuurbedrijven binnen parkeerplaats van Malaga

 

 

autoverhuurbedrijven op vliegveld Malaga
autoverhuurbedrijven op vliegveld Malaga

 

Het gehele kunt u ook nog eens bekijken via de video die u bovenaan dit artikel vindt.

Ik hoop dat u nu met een gerust hart op vakantie naar Andalusie durft te gaan,  en niet bang bent dat u uw autoverhuurder niet zult vinden.

 

m.v.gr. Herman

19 Replies to “huurauto ophalen vliegveld Malaga”

 1. Ons probleem is een beetje, dat ik diegene ben met de visa-kaart en mijn partner de chauffeur is, want ik rijd nooit in het buitenland.
  Blijkbaar is Delpaso de enigste in de offerte van BCO waar de tweede bestuurder gratis is. Heeft u enige ervaring met die autoverhuurder? Jammer is wel dat hij niet in de luchthaven zit want ik heb al vernomen dat de wachtrijen voor de shuttlebusjes lang kan oplopen. Bij Herz bv zouden wij al 99€ moeten bijbetalen voor de 2de bestuurder en dat vind ik enorm veel. Ik heb nagevraagd wat de kostprijs is voor een wagen periode 26/5 17u tot 4/6 16u en dat was meer dan 500€ (Seat Leon).
  alvast bedankt als u ons iets zou kunnen zeggen over Delpaso.
  mvg
  Claudia

  1. beste Claudia,

   Mijn ervaringen zijn over alle verhuurbedrijven goed.

   Wanneer er klachten zijn komen die altijd van gasten die de regels / voorwaarden niet goed door hebben gelezen, dan kun je voor onverwachte verrassingen komen.

   Een autoverhuurder wil een klantenkring opbouwen en gewoon kwaliteit aanbieden.

   Delpaso is ongeveer 2 jaar geleden begonnen en zijn daardoor goedkoop.

   ik huur persoonlijk vaak voor mijn eigen klanten een huurauto van DelPaso, en dat gaat prima.

   De wachttijd voor een chutle busje duurt normaal tussen 1 en max 15 minuten.

   wilt u zorgen zorgen . geheel in het nederlands en met een korting een huurauto reserveren.

   bekijk dan onze link over het huren van een huurauto hieronder
   https://www.welkom-in-andalusie.com/autoverhuur/

   m.v.gr. Herman

  1. beste Theo,

   Die staan er inderaad niet bij, maar ik heb het even opgezocht en dit zijn hun gegegvens en adres

   Helle Hollis Car Rental
   Av del Comandante García Morato, 14-18
   29004 Málaga
   Spanje
   Vandaag geopend
   24 uur geopend

   de voor google maps zijn dit de browsercodes

   https://www.google.nl/maps/place/Helle+Hollis+Car+Rental/@36.6709761,-4.4796153,16z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x9bc4eb8a5161b543

   ( klik op bovenste codes en ).

   m.v.gr. Herman
   Helle Hollis Car RentalAv del Comandante García Morato, 14-1829004 MálagaSpanje
   Routebeschrijving
   Opslaan
   hellehollis.com
   +34 952 24 55 44

   overigens kunt u via ons een huurauto reserveren bij een nederlandstalig bedrijf en krijgt u ook nog eens een korting via deze link https://www.welkom-in-andalusie.com/autoverhuur/

 2. Wat is het adres wat ik kan invoeren in mijn navigatie als ik mijn huurauto wil inleveren op malaga AirPort in de grote carparking van de grote verhuurbedrijven in de kelder van de luchthaven. In mijn geval AVIS. Al vast bedankt

 3. Goedendag..wij hebben een huurauto van euro car..Maar wij vliegen volgende week vroeg en dan moet de auto in de garage bij het vliegveld..Hoe gaat dat? Kan ik zo naar binnen en de sleutel daar in de key box doen?

  1. hallo, normaal volgt u de borden van CAR RENTING RETURN op het vliegveld voor europ car want die bevinden zich op het vliegveld zelf.
   u kunt ook europcar even bellen en vragen.

 4. Beste Herman,
  ik heb een auto gehuurd bij pepecar.com, vanaf Malaga airport,
  maar zie nergens waar ik de auto kan afhalen of waar de desk is.
  Graag info.
  Verder nog ;
  de creditcard staat op naam van mijn partner, maar ik ben de main driver . Is dat een probleem ?
  groet
  pim

  1. beste Pim,

   Ik ben eigenaar van welkom in andalusie.com en verhuur vakantiehuizen.

   Ik kan u dus alleen mijn mening en ervaring delen i.v.m uw huurauto.

   1 normaal als u via internet een auto reserveert ontvnagt u un voucher / bevestiging per e mail.
   met die bevestiging gaat u naar de locatie die ik aangeef op de video. op die voucher zal een telefoonnummer sstaan van het bedraijf die u belt anneer u op die locatie bent aangekomen. deze mensen komen u dan ophalen.

   2 normaal kunt u alleen de huurauto betalen met een creditcard. en die creditcard moet op naam staan van de bestuurder. zo werken alle autoverhuurders. tijdens het reserveren van de huurauto zal u zeker de linkjes hebben zien staan met ALGEMENE VOORWAARDEN. binnen die algemene voorwaarden wordt dat altijd beschreven. maar misschien heeft u geluk !! of u neemt ook voldoende cash mee. voor het geval ze dat wel accepteren.

 5. Hallo Herman,

  Tot hoe laat in de avond is het mogelijk een huurauto op te halen bij het vliegveld te Malaga?

 6. Wij hebben een auto gehuurd via Keddy by Europcar, daar zie ik geen bordjes van hangen in de parkeergarage . Is Europcar hetzelfde al Keddy by Europcar?

  1. hallo Jacgueline, ik denk dat keddy een bemiddelaar is, een tussenbedrijf. want u schrijft dat u de auto wel van europcar krijgt/ huurt dan moet u de borden van europcar gewoon volgen. u heeft de auto via keddy gehuurd. dat tussenbedrijf / bemiddelaar ontvangt een bedrag van europcar om deze een auto van hun aan u hebben verhuurd.

 7. hoy herman
  ik heb een auto gehuurd bij goldcar ,ik kom van benalmadena welke route moet ik juist volgen ,voor terug bij autoverhuurder te geraken.
  groetjes

STEL HIER UW VRAAG. IK BEANTWOORD DEZE MET PLEZIER.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.